Hitta ut

Hitta ut i Kil

Hittaut är en gratis friskvårdsaktivitet där du med hjälp av karta (på papper eller i appen) ska finna checkpoints. Det finns checkpoints i fyra olika svårighetsnivåer och de är placerade i stadsmiljö, parker, bostadsområden och tätortsnära skogar. Hittaut är tillgängligt dygnet runt under sommarhalvåret så du kan ge dig ut när det passar dig. Du kan delta på egen hand eller tillsammans med andra. Kils OK arrangerar varje år Hitta Ut i Kil med omnejd.

Hitta ut 2022

Nu finns årets grundkarta för Hitta Ut Kil med 40 checkpoints i området Frykenbaden och söderut till Mons Backe tillgänglig här på hemsidan och på mittuppslaget i Annonsaktuellt som kommer ut 3/5. Ytterligare 10 checkpoints att lämpligast hitta via cykel nordost om Kil finns på en separat karta. Registreringen och kartan på hittaut.nu/kil öppnar 1/5. Stolparna sitter ute till 30 September.

Fler ex. av kartorna finns att hämta på Apoteket Kronan, biblioteket, Frykstastugan och Frykenbaden. Kartor med checkpoints finns också att skriva ut på den sida du är på nu.

Fina priser lottas ut efter säsongen. Du kan registrera dina koder online på hittaut.nu/kil eller manuellt direkt på kartan. Om någon checkpoint saknas eller liknande, kontakta Kenneth Berglund 072-2260982

Vinnare 2022

Vinnare i utlottningen på årets Hitta Ut blev:

Jeanette Emilsson, GrumsPresentkort på Selma Spa
Inger Ståhl, ForshagaPresentkort Ullmax 500 kr
Niklas KarlssonPresentkort Ullmax 400 kr
Hans Edvardsson, KilPresentkort Ullmax 300 kr
Roberta Johnsson Pucic, KilPresentkort Ullmax 200 kr
Bo Jefflén, KilPresentkort Ullmax 100 kr