Hitta ut

Hitta ut i Kil

Hittaut är en gratis friskvårdsaktivitet där du med hjälp av karta (på papper eller i appen) ska finna checkpoints. Det finns checkpoints i fyra olika svårighetsnivåer och de är placerade i stadsmiljö, parker, bostadsområden och tätortsnära skogar. Hittaut är tillgängligt dygnet runt under sommarhalvåret så du kan ge dig ut när det passar dig. Du kan delta på egen hand eller tillsammans med andra. Kils OK arrangerar varje år Hitta Ut i Kil med omnejd.

Hitta ut 2023

Nu finns årets grundkarta för Hitta Ut Kil med 40 checkpoints i området Frykstastugan och norrut till golfbanan tillgänglig här på hemsidan och på mittuppslaget i Annonsaktuellt som kommer ut 25/4. Många checkpoints ligger nära Falletleden. Ytterligare 10 checkpoints att lämpligast hitta via cykel öster om Kil finns på en separat karta. Registreringen och kartan på hittaut.nu/kil öppnar 25/4. Stolparna sitter ute till 30 September. 17 juli gör vi ett extrasläpp med 20 checkpoints i centrala Kil och skogen kring Sannerudsvallen.

Fler ex. av kartorna finns att hämta på Apoteket Kronan, biblioteket, Frykstastugan och Frykenbaden. Kartor med checkpoints finns också att skriva ut på den sida du är på nu.

Fina priser lottas ut efter säsongen. Du kan registrera dina koder online på hittaut.nu/kil eller manuellt direkt på kartan. Om någon checkpoint saknas eller liknande, kontakta Kenneth Berglund 072-2260982

Vinnare 2023

Vinnare i utlottningen på Hitta Ut 2023 blev:

Ida Op De Weegh, KilPresentkort på Selma Spa
Anna Petersson Norén, KilPresentkort Ullmax 500 kr
Siri Christoffersson, KilPresentkort Ullmax 400 kr
Roger Nyberg, KilPresentkort Ullmax 300 kr
L-G Johansson, KilPresentkort Ullmax 200 kr
Rolf Henriksson, KilPresentkort Ullmax 100 kr